Έλεγχος Ακινήτου

Η αγορά ακινήτου αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές και πολύπλοκες οικονομικές συναλλαγές. Οι άνθρωποι της Remax κτίριο design προβαίνουμε σε μία σειρά από απαραίτητους ελέγχους του ακινήτου όπως Νομικός, Τεχνικός, Οικονομικός και Επενδυτικός έλεγχος.

Το νομικό τμήμα της εταιρείας αναλαμβάνει να ελέγξει στο υποθηκοφυλακείο ή στο κτηματολόγιο τη νομική υπόσταση του ακινήτου . Η διαδικασία ξεκινάει από εξονυχιστικό έλεγχο των τίτλων ιδιοκτησίας , διαδικασία που ελέγχει την κατάσταση του ακινήτου μέχρι και πολλά έτη πίσω στο χρόνο ώστε να είναι ασφαλής ο αγοραστής ότι το ακίνητο που θα παραλάβει δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις όπως μια ανεξόφλητη υποθήκη . Η διαδικασία αγοραπωλησίας ολοκληρώνεται με την επίσημη μεταγραφή του ακινήτου στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.

Σε μια νομοθετική πραγματικότητα που συνεχώς μεταβάλλεται πρέπει να είμαστε σίγουροι πως το ακίνητο συμμορφώνεται με τους πολεοδομικούς νόμους της κάθε εποχής. Για αυτό το λόγο η ομάδα της kallasarchitects προβαίνει σε τεχνικό έλεγχο κάθε ακινήτου προτού γίνει η αγοραπωλησία.

Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για ξένους επενδυτές . Όλο και περισσότεροι άνθρωποι από το εξωτερικό ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητη περιουσία στο κέντρο της Αθήνας , τα νότια προάστια της ή στα κοσμοπολίτικα νησιά . Η Remax κτίριο design είναι σε θέση να σας ενημερώσει πλήρως αν το ακίνητο σας θα μπορούσε να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον κάποιου εκ των ενδιαφερόμενων διεθνών αγοραστών μας . Επιπλέον διαθέτουμε μία σειρά από επενδυτικά ακίνητα τα οποία αποτελούν εξαιρετικές λύσεις αν θέλετε να επενδύσετε τα χρήματα σας και να σας αποφέρουν μία καλή απόδοση.Εκτίμηση Περιουσίας

Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες αξιολόγησης ακινήτων, με την πιστοποίηση της RE/MAX Κτίριο Design. Ορίζουμε την αξία μιας ιδιοκτησίας ή ενός χαρτοφυλακίου αξιολογώντας τα ακίνητα βάση συγκεκριμένων παραμέτρων. Το Τμήμα Έρευνας Αγοράς της εταιρείας μας παρακολουθεί στενά την αγορά ακινήτων, διατηρώντας επαφή με τις επικρατούσες συνθήκες και προσδιορίζοντας τις τάσεις.

Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα