Συνεργασία με Επαγγελματία Μεσίτη της RE/MAX Κτίριο Design

Συνεργασία με Επαγγελματία Μεσίτη της RE/MAX Κτίριο Design

Συνεργασία με Επαγγελματία Μεσίτη της RE/MAX Κτίριο Design

Στις μέρες μας, η αγοροπωλησία ενός ακινήτου και η ολοκλήρωση της πράξης είναι πολύπλοκη, χρονοβόρα και η ανάγκη για συνεργασία με έναν επαγγελματία κρίνεται αναγκαία.

Η RE/MAX Κτίριο Design πρωτοπορεί στην προσέγγιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Δεν αρκούμαστε μόνο στην παροχή των κλασικών μεσιτικών υπηρεσιών. Με σύγχρονη δομή πολυεθνικής εταιρείας και ως μέλος του ομίλου εταιρειών της KALLAS GROUP, έχουμε καταφέρει να συγκροτήσει και να αναπτύξει μία πολύ δυνατή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, από όλες τις ειδικότητες, με σκοπό την ομαλή ολοκλήρωση των αγοροπωλησιών και την εύκολη επίλυση κάθε τεχνικού προβλήματος.

Ένας Συνεργάτης της RE/MAX Κτίριο Design είναι ο κορυφαίος επαγγελματίας που μπορείς να συνεργαστείς για να πετύχεις την πώληση ή μίσθωση του ακινήτου σου. Οι Σύμβουλοι Ακινήτων της RE/MAX Κτίριο Design εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές προώθησης ακινήτων.

Οι συνεργάτες της RE/MAX Κτίριο Design εκπαιδεύονται συνεχώς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της RE/MAX. Ποιότητα, κύρος, επαγγελματισμός, εμπειρία, είναι τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν έναν συνεργάτη της RE/MAX Κτίριο Design. Οι συνεργάτες μας δεσμεύονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ενεργούν με συνέπεια και αξιοπιστία για τους πελάτες τους και επιδιώκουν την επίτευξη μιας δίκαιης συμφωνίας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην καλύτερη τιμή.Δείτε ακόμη

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Άδεια Διαμονής - Golden Visa Greece

Το πρόγραμμα χορήγησης άδειας παραμονής της Χρυσής Βίζας στην Ελλάδα…

22/03/2019
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Δικαιολογητικά για την Αγοραπωλησία Ακινήτου

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει…

21/03/2019