imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 400 τ.μ.

1.650.000€

Κρανίδι, Βερβερούδα: Πωλείται Παραδοσιακή εξοχική Βίλλα 400τ.μ.,πολυτελούς κατασκευής ,σε 2000τ.μ. οικόπεδο δίπλα στο κύμα σε ενα γαλήνιο περιβάλλον για την απόλυτη ηρεμία.

Υπάρχει πρόσβαση προς την παραλία απο ιδιωτικό μονοπάτι 5 λεπτά με τα πόδια.
Προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη και αποτελείται απο ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι ,τραπεζαρία ,μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ,ενα WC ξένων και με θέα την πισίνα .

Αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και A/C σε όλους τους χώρους.

Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια εκ των οποίων και τα 5 είναι master. Οι εξωτερική χώροι απολαμβάνουν θέα στη θάλασσα, πισίνα 40τμ μέσα σε εκπληκτικό Κήπο με περιβάλοντα χώρο στο πράσινο , αυτόματο πότισμα και Πέργκολες για σκίαση της εξωτερικής τραπεζαρίας και στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων.

Εξωτερική αποθήκη 20τμ, Α/C σε όλα τα δωμάτια. Είναι επιπλωμένη και εξοπλισμένη, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευής το 2008 και διαθέτει μοναδική θέα στη θάλασσα, πισίνα 40τμ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, 5 θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από μάρμαρο σε ήπιους τόνους, σίτες, playroom, δορυφορική κεραία.

Η υπέροχη και μοναδική βίλλα είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.Το ακίνητο προτείνεται και ως επενδυτικό.

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Kallas Real Estate Services
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα